Menu
Your Cart

Paint Sprayer Pistol De Vopsit

Paint Sprayer Pistol De Vopsit
Paint Sprayer Pistol De Vopsit
Paint Sprayer Pistol De Vopsit
Paint Sprayer Pistol De Vopsit
Paint Sprayer Pistol De Vopsit
Paint Sprayer Pistol De Vopsit
Paint Sprayer Pistol De Vopsit
Paint Sprayer Pistol De Vopsit
Paint Sprayer Pistol De Vopsit

PAINT SPRAYER PRO ESTE UN APARAT DE VOPSIT PROFESIONAL.

Paint Sprayer Pro aparat de vopsit este indispensabil si va permite sa vopsiti o camera intreaga in cateva minute. Cu acest pistol de vopsit va puteti vopsi atat interiorul cat si exteriorul casei dvs, fara alte cheltuieli suplimentare. Vopseste rapid folosit pistol de vopsit Paint Sprayer Pro.
Aparat de vopsit model Paint Sprayer Pro este deosebit de bun pentru acesle zone greu accesibile precum partea din spate a caloriferului sau in zone cu detalii complexe pe o structura de lemn.
Acest aparat de vopsit poate pulveriza vopseaua orizontal, vertical si in jet circular ceea ce va ofera un control mai bun, adica folositi mai putina vopsea si nu veti lasa in urma acele fire de par care cad mereu din bidinea.
Chiar daca nu sunteti un zugrav profesionist, cu Paint Sprayer Pro pistol de vopsit va veti simti asa. Vopsitul nu a fost niciodata mai usor cu pistol de vopsit Paint Sprayer Pro.
Aparat de vopsit va permite sa pulverizati rapid si precis, si, in plus, acopera suprafete mari si mici in interiorul si in afara casei. Cu o acoperire de 360 de grade, aparatul de vopsit este perfect pentru a ajunge in toate zonele: pereti, tavane, plansee si alte suprafete cu un efort minim!
Pentru o vopsire rapida pachetul aparat de vopsit Paint Sprayer Pro vine cu un pistol de vopsit si trei setari diferite de pulverizare: orizontala si verticala pentru suprafete mai mari, rotunda pentru obiectele mai mici, colturi dificile si spatii incomode. Rezultatul? Vopseaua are o distributie uniforma si niciun strop de vopsea irosit!

SET APARAT DE VOPSIT PAINT SPRAYER PRO INCLUDE:

- unitate principala aparatul de vopsit Paint Sprayer Pro;
- furtun de 1.5m;
- rezervor de 800ml;
- curea;
- recipientul pentru determinarea vascozitatii;
- instructiuni de utilizare.

DATE TEHNICE APARAT DE VOPSIT:

- voltaj: 230V - 50Hz.
- putere: 580W.
- volum pompa: 180 ml/minut.
- volum rezervor: 800 ml.
- vascozitate max. : 50DIN/secunda.
- vibratii: <2.5m/s2.
- viteza motorului: 30.000rpm.

DOAR LA NOI GASITI PAINT SPRAYER PRO - APARAT DE VOPSIT, LA UN PRET IMBATABIL.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

180.00RON
Ex Tax: 180.00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: 3041
0 samples sold
225 views
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla Detalii.