Menu
Your Cart

Bureti Cosmetici

Alege cu incredere buretele de fond de ten care ti se potriveste si bucurate de un machiaj profesionala la tine acasa.

Model: MBC04
Buretele cosmetic este perfect pentru aplicarea produselor cosmetice ce au o textura lichida sau cremoasa...
2.00RON
Ex Tax:2.00RON
Model: MBC03
Setul contine 2 bucati. Buretele cosmetic este perfect pentru aplicarea produselor cosmetice ce au otextura lichida sau cremoasa. ..
3.00RON
Ex Tax:3.00RON
Model: MBC02
Va prezentam acesti buretei cosmetici, cu ajutorul carora veti putea intinde cu usurinta fondul de ten sau pudra, iar in final sa obtineti un machiaj plin de prospetime care va va accentua personalitatea. Pe langa o coafura adecvata si imbracamintea potrivita, produsele..
4.50RON 8.00RON
Ex Tax:4.50RON
Model: MBC01
Pe langa o coafura adecvata si imbracamintea potrivita, produsele cosmetice utilizate au o importanta care nu e de neglijat. Va prezentam acesti buretei cosmetici, cu ajutorul carora veti putea intinde cu usurinta fondul de ten sau pudra, iar in final sa obtineti un machiaj plin de prospetime c..
4.50RON 8.00RON
Ex Tax:4.50RON
Model: MBC06
Buretele pentru machiaj de forma ovala este perfect pentru aplicarea produselor cosmetice ce au o textura lichida sau cremoasa.    ..
9.00RON 14.00RON
Ex Tax:9.00RON
Model: MBC06
Dacă sunt umeziţi cu apă, aceşti bureţei îşi măresc volumul, oferind o aplicare rapidă a fondului de ten. În plus, evităm astfel ca buretelul să absoarbă prea mult produs cosmetic.Buretelul “Egg Shape” sau Beauty Blender este un produs multifuncţional perfect pentru aplicarea produselor cosmetice ce..
9.00RON 14.00RON
Ex Tax:9.00RON
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla Detalii.