Menu
Your Cart

Pompa de Stropit 12L Manuala

Pompa de Stropit 12L Manuala
-29 %
Pompa de Stropit 12L Manuala

Pompa Manuala Stropit 12 Litri

Pompa manuala stropit 12 litri
-Capacitate:12 L
-Presiune de lucru: 0,2-0,4Mpa (2-4 BAR)
-Greutate bruta/buc: 3kg
-Dimensiuni cutie :37x24x51,5cm
ACCESORII: 3 DUZE, 2 GARNITURI, 1 CUREA TRANSPORT
Pompa de stropit de 12 litri purtată în spate, de calitate superioară are o capacitate de umplere de 12 l şi este potrivită pentru distribuirea convenabilă a lichidelor în cantităţi mai mari. Prin urmare, este ideală pentru îngrijirea plantelor din grădinile mari ale caselor, a livezilor şi a viilor. 
Calităţile excelente de transportare ale pompei de stropit purtată în spate cu curelele pentru umăr căptuşite şi formă care protejează spatele au ca rezultat o muncă stilată şi confortabilă în grădină. Tija telescopică de stropit cu duza metalică reglabilă este practică şi permite o rază mare de utilizare. 
Manevrarea şi utilizarea pompei de stropit purtată în spate Comfort este optimizată de mânerul integrat pentru transport, de orificiul mare de umplere cu filtru şi de suportul tijei de stropit. Practică - Pompa de stropit purtată în spate este potrivită pentru utilizarea pe stânga sau pe dreapta.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

85.00RON
120.00RON
Ex Tax: 85.00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: PMS-12L
0 samples sold
419 views
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla Detalii.