Menu
Your Cart

Pompa Drenaj Apa Murdara Inox Eurotec 3100 W

Pompa Drenaj Apa Murdara Inox Eurotec 3100 W
Pompa Drenaj Apa Murdara Inox Eurotec 3100 W

Pompa Drenaj Apa Murdara din Inox Eurotec 3100 W

Pompa submersibila, pentru ape murdare, cu carcasa din inox cu dubla etansare in baie de ulei. Asigura utilizarea cu succes a acestei pompe atat in instalatii fixe cat si temporare pentru transferul apelor cu impuritati in suspensie, a apelor menajere, irigarea suprafetelor mici, golirea sau umplerea piscinelor, sau transferul lichidelor necorozive.

Pompe pentru apă murdară Eurotec PU208 este o pompa convenabilă si puternică pentru drenaj, priza de apa, si pomparea apelor uzate. Proiectată pentru apă contaminată cu un diametru maxim al particulelor de până la 35 mm. Performanţă de la 6,000 la 25,000 litri / h, înălțimea alimentării cu apă până la 7-20 m, scufundări adâncime de până la 7m. Are un motor electric puternic ascuns într-o carcasă robustă din oțel lustruit, placat cu nichel, cu un mâner pentru transport uşor al aparatului. Pompa submersibilă Eurotec PU208 are elemente de etanșare fiabile care protejează motorul împotriva umezelii. Utilizați pompa pentru pomparea apelor uzate din haznale. Aceasta este o pompa submersibila, pentru apă murdară, cu carcasa motorului din inox cu dubla etansare in baie de ulei. Avantajele tehnice si constructive asigura utilizarea cu succes a acestei pompe atat in instalatii fixe cat si temporare pentru transferul apelor cu impuritati in suspensie, a apelor menajere, irigarea suprafetelor mici, golire sau umplere piscinelor, sau transferul lichidelor necorozive. Acesta pompa este utilizata in special pentru pomparea apei curate și murdare din canalizare, fose septice si hazna.

Date Tehnice:

Putere: 3100 W

Inaltime maxima de pompare: 20 Metri

Debit: 25 MC  / ORA

Dametru refulare 2 Toli

Greutate : Aprox. 20 KG

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

399.00RON
Ex Tax: 399.00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: PU208
0 samples sold
478 views
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla Detalii.