Menu
Your Cart

Cum cumpar?

Exista doua posibilitati de a comanda produse de pe site-ul www.eProduse.ro si anume:

1. Comanda telefonica

Prin aceasta metoda ne contactati telefonic, ne spuneti ce produse doriti sa comandati si lasati datele de livrare unui operator  www.eProduse.ro

2. Comanda online

Pentru aceasta metoda urmati pasii de mai jos:

Alegeti produsele

Folosind categoriile din stanga ecranului puteti sa navigati si sa selectati produsele care va intereseaza.
Deasemenea puteti folosi functia "Cautare" pentru a cauta un anumit produs.

Cumparati produsele

Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati butonul "adaugati in cos" sau "cumparati" si produsul va fi adaugat in cosul dvs. de cumparaturi. Daca doriti sa cumparati si alte produse apasati butonul "continuati cumparaturile", daca nu, bifati casuta "Client nou", introduceti datele dvs. de contact, metoda de livrare si plata preferate si apasati butonul "comandati".
In cazul in care sunteti deja inregistrat pe site-ul nostru bifati casuta "Client vechi", intrati in contul dvs. apoi apasati butonul "comandati".

Transmiteti comanda

In continuare veti revizualiza toate detaliile comenzii dvs. si, daca totul este corect, puteti trimite comanda apasand butonul "trimiteti comanda", pentru intoarcerea in pagina principala apasati butonul "continuati". In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de un operator pentru confirmarea comenzii dvs.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla Detalii.