Menu
Your Cart

Informatii Livrare

Informatii Livrare

Termenii si conditiile de mai jos se refera la cumparaturile, comenzile efectuate in cadrul magazinului on-line. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile comezii si livrarii unui produs de pe www.eProduse.ro, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu prevederile de mai jos. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si conditii.
2. eProduse.ro isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare prealabila.
5. eProduseadministreaza acest site cu rol principal in comert electronic, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al eProduse.ro sau a partenerilor, sunt strict interzise.
6. Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere. eProduse.ro  si partenerii sai va asigura ca in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date se vor lua toate masurile necesare pentru a va informa si, in cazul in care doriti, aveti posibilitatea de a anula comanda.


Conditii legate de comercializarea produselor
Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra ("Cumparatorul") a prezentelor Conditii.


1.Pretul 
Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA. Pretul produselor achizitionate este cel specificat in rubrica "Total comanda". In pretul produselor nu intra costurile de livrare si tarifele perceput de casa de curier. Comanda minima este de 40RON. eOLX.ro isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile care sunt sub aceasta valoare. Preturile produselor prezentate pe eProduse.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.


2. Vanzarea produselor
In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si eProduse.ro se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.


3. Termene de livrare
Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa. In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.eProduse.ro este de 1-3 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. Produsele sunt livrate prin curier rapid, de obicei in a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare. In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp,in maxim 24 de ore de la primirea pachetului, pentru remedierea problemei.


4. Taxe transport
Livrarea se efectueaza prin Curier Rapid

Costurile de livrare sunt:

- 9 RON (TVA inclus) – in Bucuresti. 

- 15 Lei (TVA inclus) – National (Fara km Suplimenatri!)

Livrarea se efectueaza in mod gratuit pentru orice comanda cu valoare de peste 200RON (TVA inclus).
Valabil pentru coletele ce nu depășesc 5kg altfel pe national se va percepe o taxa fixa 25ron iar le București 10ron.Produsele se livreaza in ambalajul original, sigilat, al producatorului, impreuna cu factura si certificatul de garantie unde e cazul. Pretul produselor nu include servicii de instalare.


5. Modalitati de Plata
Punem la dispozitie 2 modalitati de plata:
 - Plata cash la livrare (Ramburs)
 - Plata prin Transfer Bancar


6. Garantie
Conform legii, in momentul vanzarii produsele vor fi insotite de certificatul de garantie pus la dispozitie de catre furnizorii magazinului online www.eProduse.ro. Garantia pentru defectiuni de manopera si piese componente va fi in conformitate cu certificatul de garantie aferent produsului.


7. Returnarea produselor
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand  fie la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 
Categorii de produse care se pot returna doar daca sunt sigilate:

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla Detalii.